Question: Hoe ruikt bacteriële vaginose?

Contents

Bacteriële vaginose geeft grijswitte, plakkerige afscheiding uit de vagina. De afscheiding ruikt zurig en kan eventueel een vislucht hebben. De hoeveelheid afscheiding is wisselend, soms veel, bij periodes ook weinig. Als de afscheiding met sperma in aanraking komt, wordt de geur nog sterker.

Natuurlijke remedies presenteren een alternatieve manier voor vrouwen om bacteriële vaginose behandelen. Antibiotica zijn niet altijd het antwoord, en hebben niet bewezen effectiever dan natuurlijke behandelingen te zijn. Veel natuurlijke alternatieven beschikbaar zijn die meteen gebruikt kunnen worden en hebben weinig tot geen risico op bijwerkingen.

Hoe ruikt bacteriële vaginose?

Gezonde voeding Dit is een natuurlijke behandeling die iedereen vrouw zou moeten gebruiken. Dit omvat het eten van verse groenten, bruine rijst, yoghurt, haverzemelen, lijnzaad, en het drinken van veel water.

Andere voedingsmiddelen zijn Hoe ruikt bacteriële vaginose? en gevogelte, vis en verse biologische producten. Beperken of voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, omdat dit zal alleen helpen de bacteriën te laten groeien te voorkomen.

Dit betekent dat het vermijden van fast food, alcohol, verwerkte levensmiddelen, en koffie.

Hoe ruikt bacteriële vaginose?

Kruiden Knoflook bevat anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen, die het mogelijk maakt om te vechten tegen bacteriële vaginose. U kunt knoflook verbruiken als een aanvulling, of gebruik het als een zetpil.

Goldenseal is een ander kruid dat helpt bij bacteriële vaginose. Tracheale is behulpzaam bij het verminderen van parasieten en bacteriën uit het lichaam.

Diagnose

Drink het voordat je naar bed 's nachts. Apple Cider Vinegar Azijn kan worden toegepast op de vagina direct te helpen de balans van de goede en slechte bacteriën. Het kan ook worden gebruikt met appel cider azijn en water te drinken. Deze drank heeft een zwak zuur, dat is waarom het helpt het herstel van de normale pH-waarde in de vagina. Probiotica Een probiotica capsule ingebracht in de vagina zal de groei van goede bacteriën bevorderen. Omdat probiotica zijn al aanwezig in een gezonde spijsvertering, is er weinig tot geen risico op bijwerkingen.

De enige uitzondering is wanneer een persoon met een verzwakt immuunsysteem hen neemt. Hoe ruikt bacteriële vaginose? worden typisch verkocht als voedingssupplementen in de Verenigde Staten.

Tea Tree Oil Dit is een natuurlijk middel dat in de vagina tampons kan worden ingebracht. U plaatst verdunde tea tree olie of zetpillen voor zes weken of zo. Het mag nooit rechtstreeks op de vagina, omdat dit kan een allergische reactie veroorzaken. Natuurlijk, er zijn altijd manieren om bacteriële vaginose voorkomen Hoe ruikt bacteriële vaginose?. Dit omvat het uitoefenen goede persoonlijke hygiëne, het dragen van loszittende kleding en katoenen slipje.

Contact us

Find us at the office

Panic- Copelan street no. 75, 47565 El Aaiún, Western Sahara

Give us a ring

Julionna Slaski
+31 799 837 887
Mon - Fri, 7:00-21:00

Reach out