Question: Wat kost een Mercedes E van?

De E-klasse Estate kost als 200d €63.536. Voor meer dieselkracht zorgt de 194 pk en 400 Nm sterke 220d, een motorversie die vanaf €65.190 in de neus van de E Limousine en vanaf €69.194 onder de kap van de E Estate ligt. Deze aandrijflijn is ook in combinatie met 4Matic-vierwielaandrijving te krijgen.

Wat kost de goedkoopste Mercedes?

Het goedkoopste model van Mercedes is de A-Klasse met een startprijs van 25.168 euro.

Wat kost een Vito?

Mercedes-Benz heeft de vanafprijs van de nieuwe Vito bekendgemaakt, die medio november in ons land leverbaar wordt. Met een prijs vanaf € 16.990,- excl. BTW/BPM en een operational leasetarief vanaf € 89,- per week is de nieuwe bestelwagen van Mercedes-Benz scherp geprijsd.

Een verstandige keuze Met PrivateLease rijdt u - als particulier - in een nieuwe Mercedes-Benz voor een vaste maandelijkse huurprijs. Een auto die u helemaal volgens uw wensen hebt samengesteld, zonder aan uw spaargeld te raken. U weet heel precies wat uw Mercedes-Benz kost aangezien net geen 10 diensten die verband houden met het gebruik van uw auto in de maandelijkse huurprijs zijn inbegrepen.

Ook op financieel vlak is PrivateLease vaak een verstandige keuze. Neem plaats aan het stuur.

PrivateLease van Mercedes

Wij regelen alle formaliteiten zodat u zorgeloos met uw Mercedes-Benz kunt rijden. Met PrivateLease weet u heel precies hoeveel uw auto u elke maand kost: de maandelijkse huurprijs omvat immers uw Mercedes-Benz en net geen tien bijkomende diensten die betrekking hebben op het gebruik van uw auto.

Wat kost een Mercedes E van?

Bovendien hoeft u niet in één keer een aanzienlijk bedrag uit te geven voor de aankoop van uw auto. Uw spaargeld blijft dus onaangeroerd. SelectLease Bent u op zoek naar meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden in services?

Wat kost een elektrische vrachtwagen?

Kies dan voor de leasingformule op maat voor particulieren. Wat kost een Mercedes E van? uw voertuig volledig naar wens, net als de looptijd en inbegrepen kilometers. Door vervolgens zelf te kiezen uit de services heeft u meer grip op uw budget.

Neem plaats achter het stuur van uw Mercedes-Benz en lever het voertuig in aan het einde van uw contract. Zorgeloos en gemakkelijk Wij brengen alle formaliteiten in orde en dat helemaal op maat. Uw Mercedes-Benz op maat Met een nieuwe Mercedes-Benz hebt u de laatste techniek in handen. Uw auto is veilig, modern, schoon en zuinig en laat zich volledig naar wens configureren. Er is altijd een Mercedes-Benz die in uw gebruiksbehoeften en levensfase voorziet. En heel gemakkelijk: tijdens het samenstellen configureert u ook direct uw maandbedrag.

Dit maakt het navigeren makkelijker en vergoot het gebruiksgemak van de website. Meer informatie en instelmogelijkheden vindt u onder 'Instellingen'. Verwerkingsmaatschappij Google Ireland Limited Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland Doeleinden van de gegevens Deze lijst bevat de doeleinden van de gegevensinzameling en -verwerking.

Een toestemming is alleen geldig voor de vermelde doeleinden. De verzamelde gegevens mogen niet worden gebruikt of Wat kost een Mercedes E van? voor andere dan de hieronder opgesomde doeleinden. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de aangegeven verwerkingsdoeleinden. De retentieperiode varieert naargelang het type van de opgeslagen gegevens. Elke klant kan kiezen hoe lang Google Analytics gegevens mag bewaren voordat ze automatisch worden verwijderd.

Overdracht naar derde landen Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorsturen naar een ander land. Hieronder vindt u een lijst van landen waarnaar de gegevens worden overgebracht.

Dit kan om verschillende redenen zijn, zoals opslag Wat kost een Mercedes E van? verwerking. Deze dienst biedt een web-based advertentiebeheersysteem voor adverteerders en agentschappen. Verwerkingsmaatschappij Google Ireland Limited Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland Doeleinden van de gegevens Deze lijst bevat de doeleinden van de gegevensinzameling en -verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de aangegeven verwerkingsdoeleinden.

Wat kost een Mercedes E van?

Na 180 dagen worden de gegevens automatisch gewist. Overdracht naar derde landen Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorsturen naar een ander land. Hieronder vindt u een lijst van landen waarnaar de gegevens worden overgebracht. Dit kan om verschillende redenen zijn, zoals opslag of verwerking. Onder voorbehoud van het attest schadeverleden, van goedkeuring van het dossier en van tariefwijzigingen. Sluit bericht We want to keep you safe Wij willen dat u veilig bent - Uw veiligheid doet er toe Veiligheid en vertrouwen liggen ons bij Mercedes-Benz nauw aan het hart.

In de huidige gezondheidsomstandigheden kunnen de veiligheidssystemen in onze voertuigen onze gezinnen en vrienden helaas niet beschermen. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en houden we ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en de Nationale Veiligheidsraad. Alle medewerkers van Mercedes-Benz in België werken momenteel van thuis uit om onze dienstverlening maximaal te waarborgen. Wij doen ons uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit neemt niet weg dat wij als gevolg van een Wat kost een Mercedes E van?

bezetting van onze klantendienst, op uw begrip rekenen mocht de behandeling van uw vraag meer tijd dan normaal vergen. Uw Erkende Mercedes-Benz Concessiehouder volgt eveneens de centrale richtlijnen nauwgezet op en is derhalve alleen telefonische of digitaal bereikbaar. Hou het veilig en blijf thuis! Intussen, houden wij graag contact via onze sociale media kanalen - Facebook, Instagram en LinkedIn.

Veel sterkte aan u en uw dierbaren en blijf gezond!

Contact us

Find us at the office

Panic- Copelan street no. 75, 47565 El Aaiún, Western Sahara

Give us a ring

Julionna Slaski
+31 799 837 887
Mon - Fri, 7:00-21:00

Reach out